27 Mart 2017 Pazartesi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörlüğünden:
Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Kanun'un ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Başvuracak adayların ilgili mevzuatta ve ilanda belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir. Ayrıca yurt dışından alınan diplomaların denkliğinin Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nca onaylanmış olması ve 657 sayılı Kanun'un 48. maddesindeki tüm şartları taşıyor olmaları gerekmektedir.
İlanda belirtilen bilgiler kadro ilanına başvurmak için asgari koşul olup kadroya atanma hakkı sağlamaz.
İlana başvuru için gerekli bilgi, belge ve açıklamalar Üniversitemizin http://www.bandirma.edu.tr internet adresinde yer almaktadır. Son başvuru tarihi ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 15 gündür.
Duyurulur.
BirimBölümAnabilim
Dalı/Program
UnvanAdetDereceAçıklama
Sağlık Bilimleri Fak.Beslenme ve Diyetetik Böl.Doç.11Sağlık Bilimleri Fakültesi veya Sağlık Yüksekokulu mezunu olmak, Doktorasını Beslenme ve Diyetetik alanında yapmış olmak.
Sağlık Bilimleri Fak.Beslenme ve Diyetetik Böl.Yrd. Doç.13Doktorasını Halk Sağlığı alanında yapmış olmak, Tip 2 Diyabet konusunda çalışmaları olmak.
Sağlık Bilimleri Fak.Hemşirelik Böl.Yrd. Doç.15Doktorasını Hemşirelik Esasları alanında yapmış olmak.
Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fak.Uluslararası Ticaret ve Lojistik Böl.Yrd. Doç.11Doktorasını İşletme alanında yapmış olmak, Girişimcilik, İnovasyon ve Psikolojik Sermaye konularında çalışmaları olmak.
Denizcilik Fak.Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Böl.Yrd. Doç.13Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği veya Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği veya Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Lisans mezunu olmak ve Doktorasını söz konusu alanların birinde yapmış olmak.
Gönen MYOYönetim ve Organizasyon Böl.İşletme Yönetimi Pr.Yrd. Doç.11Doktorasını İktisat alanında yapmış olmak, Dış Ticaret ve İstihdam İlişkisi konularında çalışmaları olmak.
Manyas MYOMülkiyet Koruma ve Güvenlik Böl.İş Sağlığı ve Güvenliği Pr.Yrd. Doç.15Doktorasını Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri alanında yapmış olmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder