27 Mart 2017 Pazartesi

Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU
Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı Kanunun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Başvuracak adayların Üniversitemizin web sayfasında yayınlanan "Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme, Atanma ve Yeniden Atanma Kriterleri Yönergesi"nde belirtilen kriterleri taşımaları gerekmektedir. Ayrıca adayların fakültelerin veya 4 yıllık yüksekokulların ilgili bö lümlerinden mezun olmaları (Yurt dışından alınan diplomaların denkliğinin Yükseköğretim Kurulu'nca onaylanmış olması şarttır.), 657 Sayılı Kanunun 48. maddesindeki genel ve özel şartları sağlamış olmaları gerekmektedir.
Profesör kadroları devamlı statüde olup, başvuracak adaylar ( http://personel.gumushane.edu.tr/file/5649 ) adresinden temin edecekleri dilekçelerinde, başvurdukları anabilim dalını belirterek, ekinde 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdan örneği, lisans, yüksek lisans, doktora mezuniyet belgeleri ve doçentlik sınavını başardığına ilişkin belgenin onaylı örnekleri ile özgeçmiş, yayın listesi ve yayınlardan oluşan dosyayı 5 takım halinde Personel Daire Başkanlığına vereceklerdi r. (Herhangi bir kurumda çalışanlar bu hizmetlerini gösterir belgelerini eklemeleri gerekmektedir.)
Doçent kadroları devamlı statüde olup, başvuracak adaylar ( http://personel.gumushane.edu.tr/file/5649 ) adresinden temin edecekleri dilekçelerinde, başvurdukları anabilim dalını belirterek, ekinde 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdan örneği, lisans, yüksek lisans, doktora mezuniyet belgeleri ve doçen tlik sınavını başardığına ilişkin belgenin onaylı örnekleri ile özgeçmiş, yayın listesi ve yayınlardan oluşan dosyayı 4 takım halinde Personel Daire Başkanlığına vereceklerdir. (Herhangi bir kurumda çalışanlar bu hizmetlerini gösterir belgelerini eklemeleri gerekmektedir.)
Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adaylar dilekçelerinde ( http://www.gumushane.edu.tr/dosya/ogretim_uyesi_basvuru.doc ) başvurdukları anabilim dalını ve sınava girecekleri yabancı dili belirterek (Yabancı Dil Başarı Belgesi olanlar ekleyeceklerdir.) ekinde, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdan örneği, diploma ( lisans, yüksek lisans, dok tora veya uzmanlık belgelerinin onaylı örnekleri ) ile birlikte özgeçmiş, yayın listesi ve yayınlarından oluşan dosyalarını 4 takım halinde vereceklerdir.( Herhangi bir kurumda çalışanlar bu hizmetlerini gösterir belgelerini eklemeleri gerekmektedir.)
Başvurular gazetede ilan edildiği tarihten itibaren 15 gün süre içerisinde yardımcı doçent kadroları için ilgili birime doçen t ve profesör kadroları için Personel Dairesi Başkanlığı'na yapılacaktır. Posta ile yapılan başvurularda postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Yardımcı Doçent kadrolarına başvuran adayların Yabancı Dil Sınav yeri ve tarihleri daha sonra adayların müracaat ettikleri birimlerce tespit edilip adaylara ayrıca bildirilecektir.
Başvuruda bulunan adayların, başvurdukları kadro ile ilgili 2547 Sayılı Kanunun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yö netmeliğinin ilgili maddeleri ile "Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme, Atanma ve Yeniden Atanma Kriterleri Yönergesi"nde aranan koşulları sağlamadığı sonradan tespit edilmesi halinde bu adayların ataması yapılmayacak ve başvuruları iptal edilecektir.
İlgililere duyurulur.
BİRİMİBÖLÜMÜANABİLİM DALIKADRO UNVANIKADRO
DER.
KADRO
ADEDİ
AÇIKLAMA
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesiİnşaat Mühendisliği BölümüYapı ABDProfesör11Alanında Doçent unvanı almış olmak.
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesiİnşaat Mühendisliği BölümüHidrolik ABDProfesör11Alanında Doçent unvanı almış olmak.
Edebiyat FakültesiTarih BölümüYakınçağ TarihiProfesör11Alanında Doçent unvanı almış olmak.
İlahiyat FakültesiTemel İslam Bilimleri BölümüTasavvuf ABDProfesör11Alanında Doçent unvanı almış olmak.
Gümüşhane MYOOrmancılık BölümüOrmancılık ve Orman Ürünleri ProgramıProfesör11Alanında Doçent unvanı almış olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesiİktisat Bölümüİktisat Politikası
ABD
Doçent11Alanında Doçent unvanı almış olmak.
Mühendislik ve Doğa Bilimleri FakültesiGıda Mühendisliği BölümüGıda Bilimi ABDDoçent11Kimya alanında Doçent unvanı almış olmak.
İletişim FakültesiHalkla İlişkiler ve Tanıtım BölümüHalkla İlişkiler ABDDoçent11Alanında Doçent unvanı almış olmak.
Mühendislik ve Doğa Bilimleri FakültesiMakine Mühendisliği BölümüMalzeme ABDYrd.Doç.11Alanında Doktora yapmış olmak.
Mühendislik ve Doğa Bilimleri FakültesiHarita Mühendisliği BölümüJeodezi ABDYrd.Doç.11Alanında Doktora yapmış olmak.
Mühendislik ve Doğa Bilimleri FakültesiMatematik
Mühendisliği Bölümü
Sistem Analizi ABDYrd.Doç.11Topoloji alanında Doktora yapmış olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesiİktisat Bölümüİktisat Politikası
ABD
Yrd.Doç.41Alanında Doktora yapmış olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesiİktisat Bölümüİktisadi Gelişim ve Uluslar arası İktisatYrd.Doç.12Alanında Doktora yapmış olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesiİktisat Bölümüİktisat Teorisi ABDYrd.Doç.31Alanında Doktora yapmış olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesiİşletme BölümüÜretim Yönetimi ve Pazarlama ABDYrd.Doç.11Alanında Doktora yapmış olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler FakültesiSiyaset Bilimi ve
Kamu Yönetimi Bölm
Siyaset ve Sosyal Bilimler ABDYrd.Doç.11Alanında Doktora yapmış olmak.
İletişim FakültesiHalkla İlişkiler ve Tanıtım BölümüHalkla İlişkiler ABDYrd.Doç.11Sosyal Medya Reklamcılık ve Etik alanında Doktora yapmış olmak.
Edebiyat Fakültesiİngiliz Dili ve
Edebiyatı Bölümü
İngiliz Kültürü ve Edebiyatı ABDYrd.Doç.31Alanında Doktora yapmış olmak.
Gümüşhane Sağlık Hizmetleri MYOTıbbi Hizmetler ve Teknikler BölümüTıbbi Laboratuar Teknikleri ProgramıYrd.Doç.11Tıbbi Mikrobiyoloji alanında Doktora yapmış olmak.
Sağlık Bilimleri FakültesiHemşirelik BölümüDoğum ve Kadın
Hast. Hemşireliği
Yrd.Doç.11Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği ABD'de Doktora yapmış olmak.
Gümüşhane MYOOrmancılık BölümüOrmancılık ve Orman Ürünleri ProgramıYrd.Doç.31Odun Dışı Orman Ürünleri alanında Doktora yapmış olmak.
NOT
Son Başvuru Tarihi : 27/03/2017 tarihli HÜRRİYET GAZETESİ : 10/04/2017

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder